Живи Легенди

Здравейте, скъпи приятели!
Днешната публикация е за кино и по-точно, за българско кино.
Тази седмица отидох с група приятели да гледам новия български филм на Ники Илиев "Живи легенди" и останах много доволна.
Филмът разказва за петима приятели от детинство, които след гимназията са поели по-различните пътища на живота и са се променили. Главният герой Павел Огнянов (Орлин Павлов) получава частична амнезия. Той не помни нищо от последните 15 години и си мисли, че е все още на 18. Боян (Ники Илиев), бившият му най-добър приятел, принуден от обстоятелствата, се връща с него в родния им град с идеята, че така Павел ще си върне паметта. И така те се срещат с другите си приятели от детството и си припомнят какво е да си истински щастлив и да правиш това, което обичаш.
В актьорския състав участват още Георги Кадурин, Любомир Ковачев, Яна Маринова, Димо Алексиев, Саня Борисова-Илиева и др. За почитателите на "Октопод" ще кажа само, че ще имат удоволствието да се радват на перфектната игра на Микеле Плачидо. Хубаво е да видиш актьор от такава величина да участва в български филм.
Останах много доволна от изпълнението на почти целия актьорски състав. Казвам почти целия, защото единствената неубедителна игра направи Саня Борисова-Илиева, но това разбира се можеше да се очаква.
Така че вървете и си купете билет за "Живи легенди". Няма да съжалявате. Дори може и да се припознаете в някой от героите. Този филм ще ви накара да се усмихнете!
Ето и линк към песента към филма!

Коментари

Популярни публикации от този блог

Диагноза: СЕКСИ! ревю/ I Feel Pretty review

Престъпленията на Гриндевалд - Ефекти и Разочарование

300: Възходът на една империя!