Господарката на Злото - спомен от моето детство

Здравейте, любителите на приказните истории!
1-ви Юни мина, но аз твърдо вярвам, че всички ние пазим малко или много детето в себе си. Аз лично все още обичам да гледам анимации и нови сюжети на стари приказни истории. И точно заради това нямах търпение да отида да гледам "Господарката на злото".
Когато се сетя за тази култова зла вещица, винаги я свързвам с малкия си братовчед. Когато бяхме деца четях на него и на сестра ми книжката за Спящата красавица с версията на Дисни, защото току-що се бях научила да чета. Братовчед ми тогава беше на около 4 години и много го беше страх от вещицата. Помня, че редовно го плаших с нея. Чудя се дали сега би отишъл да гледа филма. :P
"Господарката на Злото" ни разказва, както се разбира от самото заглавие, основно за Злодеида. Набляга се на нейната история и какво я е превърнало в тази жестока и безсърдечна жена. Защото ние не се раждаме зли. Дадени обстоятелства или хора ни променят и това ни поставя в положение, в което решаваме да затворим сърцето си за радостта в живота и заобикалящия ни свят. Филмът представя една различна гледна точка за истинската любов и определено може да се научат доста неща. Без малко да се просълзя, наистина едвам се удържах. Просто имате една класическа приказка с нова визия и нови поуки.
В главната роля е Анджелина Джоли (защо изобщо ви го казвам, като си знаете), която е просто фантастична в този образ. Много ефектно е пресъздаден един наистина магически свят. Гримът и костюмите са уникални, а играта на Анджелина е великолепна. Особено много ми харесва сцената, където участва и дъщеря й. Ето това си е истински професионализъм.
Ако още не сте отишли да го гледате, тичайте до най-близкото кино и си купете билет. Няма да съжалявате. Ще излезете от киното с една огромна усмивка на лицето. :)

Коментари

Популярни публикации от този блог

Диагноза: СЕКСИ! ревю/ I Feel Pretty review

300: Възходът на една империя!

Престъпленията на Гриндевалд - Ефекти и Разочарование