Нови придобивки #2

Отново е време да си споделим всички новите придобивки.
Ето и моите. Някои вече пробвани и дори им обмислям ревю.
1. Мицеларната почистваща вода на Garnier, 400ml. По принцип предпочитам малки мостри, защото никога не знаеш как ще реагираш на даден продукт, но за момента нямам оплаквания.
2. Хидратиращата маска на Decleor, 50ml. Мисля, че всички се сдобихме с този продукт и сме благодарни на сп. GRAZIA за това.
3. Паста за зъби Pearl Drops. Моя приятелка ми я препоръча и ще видим дали може да избели с 4 тона зъбите за 3 седмици.
4. Million Dollar Moisturiser със слънцезащитен фактор SPF 30 на LUSH cosmetics. 79.90лв. Преди около месец участвах в играта на LUSH и сп. EVA и от там го имам. Обмислям му ревю.
5. Крем за ръце Дева с роза. Сигурно се повтарям, но за цената си от 1 лв. тези кремове за ръце са много добри.
6. Дълготрайното червило на Essence №15 Oh so matt!, 4.99лв. Вече всеки си е взел поне едно от тези червила. Видях че фигурира в последната им колекция заедно с още едно, което е червено. Но понеже имам доста червени червила, се спрях на това. Мисля, че може да се оприличи към "nude" червилата, а от тях нямам толкова много.
7. Шампоан на Nivea за диамантен блясък, 4лв. Това е голямата опаковка от 200ml. Харесвам шампоаните им.
8. Крем за душ Nivea с кокос, 4.95лв.. Събирам впечатления вече за него.
9. Маски за лице Montagne Jeunesse. Точно вчера Зори от Iris Shades Beauty Blog каза, че са намалени на 1.69лв. в дрогерии Lilly и естествено съм там. Взех си една с шоколад и портокал и една с драконов плод и киви. Пробвала съм само един вид от тези маски и нямам търпение да опитам тези двете..
10. И както обожавам лаковете, не се сдържах и си взех това Cappuccino на Golden Rose Selective. Цената му е 1.99лв. Нямам търпение да видя как ще стои на ноктите.
Мисля, че не съм пропуснала нищо.
Как да не обича жената шопингa! Толкова е ободряващ. :)

Коментари

Популярни публикации от този блог

300: Възходът на една империя!

Диагноза: СЕКСИ! ревю/ I Feel Pretty review

Престъпленията на Гриндевалд - Ефекти и Разочарование