ZUMBA Meets URBHANIZE and they make a connection

Края на Май месец отново посетих поредното спортно събитие в Сливен, организирано от Борис Панайотов - THE BLUE ROCKS. За четвърти път посещавам Сливен и за четвърти път си прекарвам супер.
Три часа танци и скачане и викане! Адреналинът беше на макс.
Започнахме със Zumba и инструкторът от Румъния Ionut Iordache.
Ionut гостува за втори път в Сливен. Той е бивш счетоводител. Когато се отказал от тази скучна професия открил Zumba. Ако питате мен, много добре е сторил. Хореографиите му са чудесни и винаги успява да предаде своята положителна енергия на другите.
Още ZUMBA! След него на сцената излезе Jelena Diklic (Йелена Диклич).
Jelena е от Хърватия (Хърватска). Освен Zumba инструктор, тя е и Zumba Jammer. Каква е разликата? Zumba jammer-ите правят официалните Zumba хореографии за дисковете със специално подбрани Zumba песни. Jelena е много енергична и от танца й лъха свежест. Jelena е завършила маркетинг, но по мое мнение е сторила добре, когато се е ориентирала към танците. Тя сякаш има някакъв заряд в себе си.
И за финала остана URBHANIZE!
Какво е URBHANIZE? URBHANIZE е комбинация от хип-хоп, street dance и индийски танци. Създатели на URBHANIZE са Tina & Dennis Thomsen (Тина и Денис Томсън). Те са от Дания и заедно създават тази нова танцова тренировка. В последно време хип-хоп танците много ме влекат, но винаги съм смятала, че не са моят стил и че не съм много добра в тях. Но това беше преди URBHANIZE. Стъпките всъщност са много лесни, а удоволствието, което получавате от изиграната хореография е фантастично. В Сливен пристигна само Денис.
Винаги е добре да се опитват нови неща. Радвам се, че открих URBHANIZE и се надявам някой ден да се запозная и с Тина. Сега вече мога да се вихря и на хип-хоп танците.
Ето и още малко снимки от събитието.

Коментари

  1. Много обичам танците, но съм такова дървооо и в комбинация с хроничния ми мързел, предпочитам ей така да ги гледам отстрани. :D URBHANIZE звучи много интересно, бих го пробвала, ако после раздават пица :D
    Много сладък пост както винаги!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Опитай тогава първо със Зумба като за начало. :) Моя приятелка твърдеше, че е дърво също като теб, но се оказа доста по-добра от колкото си мислеше.

      Изтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Диагноза: СЕКСИ! ревю/ I Feel Pretty review

300: Възходът на една империя!

Престъпленията на Гриндевалд - Ефекти и Разочарование