Empties #3 2015 и не толкова Empties

Нямам вече място където да събера празните си опаковки, което означава, че е дошло времето да споделя с вас изразходваните си продукти. Ще се опитам възможно най-точно да опиша защо ще повторя някои покупки и защо няма да повторя други.
Предупреждавам ви, че това ще е една много, наистина много дълга публикация.
Започвам с продуктите за коса.

1. Шампоан за обем на John Frieda. Това е безспорно най-хубавият шампоан, който съм използвала досега. Първо, че косата ми е така хубаво измита и второ, чувствам я много по-жизнена. Цената му е може би 16-17лв. На някой може да му се сторят прекалено много за шампоан, но тези пари си заслужават.
2. Сух шампоан за коса на Schauma. Този продукт е наистина хубав и e на половината цена на сухите шампоани на Batiste. Пак ще си го купя, ако по някакво обстоятелство не успея да намеря Batiste никъде или съм пред заплата. (Има и такива случаи).
Продукти за лице.

3. Хидратиращ дневен крем за лице с алое вера и арганово масло на NIVEA от серията Pure&Natural. Любим продукт! Има си отделно ревю и това е продукт, който ще се купува отново и отново. Дори вече си го купих.
4. Почистващо мляко с био арганово масло и био алое вера на NIVEA отново от серията Pure&Natural - 2 броя опаковки. Очевидно комбинацията арганово масло и алое вера е идеална за лицето ми и по-специално продуктите от тази серия на NIVEA. Обезателно ще се купи пак.
5. Почистващ гел срещу несъвършенства с растителен въглен Pure Active на Garnier. Прекрасен продукт - достъпен и ефективен. И той има отделно ревю. Тази покупка ще се повтори на 100%.
6. Матиращ лосион на Avene. Не знам за кой ли път ще похваля този продукт. Още помня, когато го купих как веднага се забелязваше ефекта. На следващия ден връхчетата на несъвършенствата ми бяха намалели значително. Цената му е някъде между 22-23лв. Зависи от къде ще го купите. Просто това е моят фаворит при тониците за лице.
7. Успокояваща маска с мароканска роза на Avon. Спечелих тази маска от една игра на Avon. Не е лоша, но не я използвам. Карам си на домашната маска с мед и хидратиращата на Decleor Paris.
8. Million Dollar Moisturiser с SPF 30 от LUSH. Споменавала съм й преди, че се сдобих с този крем за лице благодарение на сп. EVA чрез една тяхна игра. Този продукт не е евтин! Ама изобщо не е евтин. Опаковката е 45гр. и струваше 80лв. в онлайн магазина им. Мисля, че може би вече не е в производство. Ухае прекрасно, за кой ли път го споменавам, и го чувствам леко и приятно върху лицето си.
Продукти за крака.
9. Део спрей при остри миризми Happy Foot с чаено дърво и мента. Това си е чисто нов продукт, но е просто ужасен. Миризмата му е толкова отвратително силна, че просто се задушавам. Дори не мога да кажа дали е ефективен, защото веднага тичам в банята да го отмия за да не задуша и себе си и околните около мен. Ето колко задушаваща е миризмата му. Използвах го само два пъти. Просто е нетърпимо. Няма да се купи пак и отива директно в кофата за боклук.
10. Дезодорант спрей за обувки Foot Guard на Kokona Cosmetics. Ароматът му ми е малко кисел сякаш и затова няма да си го взема отново. Предпочитам нещо с по-свеж аромат.
Продукти за нокти.
Ще започна с лаковете. Тези лакове са или доста стари или изобщо не ги ползвам.
11. Flormar - 3 бр. - номера 310, 360, 424. (от ляво на дясно). Стоят неизползвани вече прекалено много време
12. Golden Rose Fantastic Color цвят 119 - този лак до преди една година го използвах доста често, но мисля, че е дошло време да се освободя и от него.
13. Golden Rose Sweet Color цвят 70 - и този за около две години май съм го използвала два пъти. Заминава си.
14. DaVinci - взех го от едно малко магазинче. Тогава харесах цвета, но не се сещам да съм го използвала повече от два пъти.
15. Perfect - имам доста розови лакове вече, а този също не е влизал в употреба от доста време и мога да мина и без него.
16. GoldenLady 414. Купих си лака заради цвета. Исках сив цвят, но май и с него изобщо не съм се лакирала.
17. NIVEA Turbo Color 05 Turbo Pastel. Поръчах си този лак през Grabo.bg в комплект с едно червило отново на NIVEA преди три години. Беше много сполучлива покупка. Според опаковката изсъхваше за 45 секунди. Е, така си и беше. Бих си го взела отново. Някой да се сеща откъде мога да си поръчам декоративната козметика на NIVEA?
18. Спрей за бързо съхнене на Perfect. Точно този уикенд го изразходих. Спестих си толкова много време с него и определено пак бих си го купила.
Рол-он дезодоранти.
19. NIVEA Double Effect
20. NIVEA Pearl&Beauty
21. Addidas Women Soften cool&care
Тук мисля, че много повече ми допаднаха NIVEA, но и този на Adidas е добър. Бих си купила всеки един от тях отново.
22. Два душ гела на Ziaja - с какао и портокал. И двата много ми харесаха. И макар портокалът да е с по-наситен аромат, аз си предпочитам повече какаото.
И стигнахме до декоративната козметика. Тя винаги е най-малко като бройка в тези постове.
23. Тази палитра със сенки е много стара. Не помня коя марка е, а вече й се е изтрил надписа. Купих я малко преди края на студентските ми години. Ползвана е няколко пъти. Дори наскоро влезе в употреба, но нещо не я искам вече в арсенала си. Дори почти не съм я използвала.
24. Коректор за несъвършенства на Essence CoverStick в цвят 06 Matt Ivory. Изразходих си този коректор с голямо удоволствие, а и се справи много добре като основа за сенки, когато нямах. Сполучлива покупка определено.
25. Още един коректор, но този път на Rimmel Wake Me Up. С право този продукт е хвален от повечето beauty влогъри по света. На достъпна цена е и се справя отлично, когато трябва да прикрия уморените си очи от недоспиване. Скоро дори си взех втора опаковка от него.
26. Спиралата Great Lash на Maybelline. Всички модни списания по света я поставят в топ 10 на drugstore продуктите и с право. Това е втората ми опаковка от тази спирала и тя е просто идеална за ежедневния ми грим. Миглите ми са така хубаво разделени, а не заплетени и очите са много добре подчертани. Идеална е и за долните мигли, защото четката не е прекалено голяма.
27. Гланц за устни на Chanel. Това беше подарък преди близо година и половина от леля ми. Ах, защо трябва да се лиша от него. Мисля, че му е минал срокът на годност, защото започна да мирише странно. Ако можех да получа още един такъв или някое от новите им червила. Толкова ли много искам? :)
28. CC cream Max Factor в цвят 40 Fair. През лятото предпочитам да използвам CC кремове. Много по-леки са и специално този се слива перфектно с тена на лицето ми. Трябва да си взема нов задължително. Взех го от Lilly последния път за около 20лв., ако си спомням добре.
И остават още няколко дреболии.
29. Парфюм Nina Ricci. Отново подарък от леля ми за рождения ми ден. С такова удоволствие си нанасях от него. Ако сте чели някои по-стари публикации, сте наясно, че аз много трудно отразявам миризми и затова съм много взискателна към парфюмите, които си купувам. А този е идеален за мен.
30. Дамска самобръсначна на Gillette Venus. Беше на промоция в комплект с още една и се радвам, че послушах една приятелка и я взех.
31. Любимите бебешки кремчета на Бочко. Любими, любими must have продукти за мен. Не ги заменям за нищо.
32. Балсам за устни PropoliSun. Това е един от най-хубавите балсами за устни, който съм ползвала. Чак ми домъчня, че го изразходвах. Има много приятен аромат и определено усещам устните си много приятно меки.
33. И за финал паста за зъби Pearl Drops coffee&tea. И преди съм казвала, че съм доволна от тази паста.
Това не са малко продукти. Знам, че това са прекалено много празни опаковки и дано не ви е дотегнала тази публикация. Но е така хубаво да разчистиш.

Коментари

Популярни публикации от този блог

300: Възходът на една империя!

Диагноза: СЕКСИ! ревю/ I Feel Pretty review

Престъпленията на Гриндевалд - Ефекти и Разочарование