Любимци за Август 2015

Някак си това лято мина неусетно и малко скучно, поне за мен. Учудена съм, че имам само един козметичен любимец този месец.
1. Балсамите за устни Baby Lips на Maybelline от серията им ELECTRO. Почти целия август изкарах с тях. Скоро ще им направя отделно ревю.
2. Този месец не знам какви бръмбари са обсебили главата ми, но си имам и любим уред - блендер. Купи си го в началото на Юли на промоция от Kauffland. Като първи блендер съм доволна. Гледам да обновя хранителния си режим с повече плодове и зеленчуци. Най-накрая мога да си приготвям смути с рецептите от Здравей. Любимото ми е смути Подарък. ( Имам си и капак. Просто много бързах и съм го забравила да го сложа.) 
3. Любимо предаване - Project Runway. Чаках от месеци новия 14-ти сезон на предаването на Хайди Клум. За мен тя е идеалния пример за манекенка/модел еволюирала до бизнес дама в света на модата. Всеки четвъртък се излъчва по един нов епизод в САЩ. Аз успявам да го гледам в петък.
4. Любим филм - Тотал Щета. Писах отделно ревю за филма тук.
5. Любимо събитие - безспорно на n-та степен Spirit of Burgas. Думите не ми стигнаха за да опиша еуфорията и положителния заряд, с които Роби Уилямс зареди всички жители и гости на Бургас.
6. Любима песен - Eva Simons ft. Konshens - Policeman.
По изключение нямам любим влогър или блогър този месец. Просто Август се опитвах да се отдам на хубавите емоции като цяло, макар и малко на брой.
Лятото е към края си. Тъжно, но факт. И все пак с есента идват други нови преживявания и емоции.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Диагноза: СЕКСИ! ревю/ I Feel Pretty review

300: Възходът на една империя!

Престъпленията на Гриндевалд - Ефекти и Разочарование